Main Partners 2019:

 

Professional Partners 2019:

Parteneri 2019:

 

Susținători și Expozanți 2019:

 

Un proiect creat de:

Co-organizator:

Parteneri

Alexandru Popescu

CEO Phillips South East Europe

Master Partner

"Abordarea noastră în domeniul sănătății este una integrată, prin soluții dezvoltate pentru și împreună cu partenerii noștri. Astfel, sprijinim pacienții, specialiștii și furnizorii de servicii medicale pentru creșterea calității actului medical, în spital și la domiciliu. Viziunea proiectului ROHO - Convenția Română a Spitalelor este similară cu a noastră și suntem încântați să fim partenerul principal al acestui eveniment."

[...]

Dr. Călin Gălășeanu

Country Manager România, Bristol-Myers Squibb

Professional Partner

"Bristol-Myers Squibb este o organizație axată pe cercetarea științifică, angajată în dezvoltarea, descoperirea și furnizarea de medicamente inovatoare, inclusiv Imuno-Oncologice, care au potențialul de a transforma viața pacienților și de a stabili noi standarde de îngrijire în zonele cu nevoi terapeutice care au rămas restante din punct de vedere clinic. Nevoile pacienților și cercetarea științifică se află în permanență în centrul preocupărilor noastre."

[...]

Marinela Mihalcea

Head of Retail, UniCredit Leasing

Partener

"Am fost onorați să fim parteneri ai acestui eveniment, atât de necesar celor care fac performanță în medicină și susțin starea de sănătate a noastră, a tuturor. Organizarea excelentă, calitatea deosebită a participanților, a subiectelor alese și a speakerilor invitați ne-au confirmat încă o data că, prin implicarea noastră în proiectele medicale, contribuim activ la îmbunătățirea calității actului medical. Vom continua să rămânem alături de medici și de cei care sprijină sistemul medical românesc!"

[...]

Grig Coica

Administrator MEDIST – distribuitor exclusiv Accuray în România

Partener

"ROHO - Convenția Română a Spitalelor este un eveniment de valoare care provoacă comunitatea medicală din România – specialiști, manageri de spitale, lideri din industria medicală - să discute și să identifice împreună soluții pentru creșterea calității serviciilor medicale românești. MEDIST este alături de cei care doresc să facă o schimbare în România, oferind bolnavilor oncologici o viața mai bună, o șansă mai mare de vindecare prin accesul la tratamente de radioterapie și radiochirurgie de cea mai înaltă calitate. Soluțiile inovatoare pe care le oferim pot schimba calitatea vieții pacienților cu cancer."

[...]

Vasile Rușcovan

Director General, Kapamed

Partener

"Sectorul sanitar din România este într-o continuă schimbare, întâmpinând noi provocări. Creșterea continuă a calității, dar și a complexității serviciilor medicale pun o presiune continuă asupra bugetelor spitalelor publice și private. Înțelegem competitivitatea pieței serviciilor medicale, crescândă pe an ce trece, în vederea atragerii și păstrării pacienților asigurați medical. Dezvoltarea sectorului medical privat mută spitalele publice din zona prestatorilor de servicii medicale, în zona jucătorilor din marea industrie medicală. Pe cale de consecință, elementele ce țin de maximizare și eficiență a lanțului de aprovizionare și de trasabilitate a consumabilelor medicale, în vederea creșterii productivității, siguranției, securității și realizarea de economii, vor face diferența. Kapamed furnizează cele mai eficiente și sigure soluții RFID de optimizare logistică, adaptabile la nevoile fiecărui spital în parte, iar Convenția Română a Spitalelor este locul unde vă vom împărtăși experiența noastră."

[...]

Usman Khan

Director, Asociația Europeană de Management în Sănătate (EHMA), Belgia

Partener Instituțional

"Valoarea evenimentului ROHO, din perspectiva Asociației Europene de Management în Sănătate (EHMA), constă în faptul că oferă o platformă excelentă de comunicare pentru profesioniștii din sănătate din România, care au ocazia de a învăța atât din experiențele interne, cât și din cele internaționale. Tema sustenabilității și tema calității au fost foarte bine abordate în cadrul primei ediții a evenimentului. Cert este că am dobândit o mai bună înțelegere a provocărilor cu care se confruntă profesioniștii din sănătate din România și, totodată, am remarcat răspunsurile lor la aceste provocări."

[...]

Camelia Cucu

Director General, Diaverum România

Susținător

"DIAVERUM este una dintre principalele companii din lume furnizoare de servicii de dializă și cel mai mare furnizor independent de servicii din Europa, ce activează în peste 20 de tari pe tot globul, furnizând tratamente de dializă la peste 30000 de pacienți. Calitatea actului medical este obiectivul nostru principal, iar organizarea unui eveniment internațional „dedicat calității actului medical, exemplelor de bună practică medicală, din activitatea clinică, de asistență și de îngrijiri, de furnizare a serviciilor medicale și de management medical”, cum este Convenția Română a Spitalelor, nu face decât să ne bucure și să ne onoreze, atât prin telul comun, cât și prin faptul că putem împărtăși cu distinșii participanți noi modalități de a desăvârși actul medical."

[...]

Rafi Topor

Director General, Rafi Group

Susținător

"Avem plăcerea de a participa la ROHO 2017 - Convenția Română a Spitalelor, un eveniment cu o abordare unică, atât pentru medici, cât și pentru companii. Rafi Group oferă soluții optime pentru BLOCUL OPERATOR și pentru STAȚIILE CENTRALE ȘI LOCALE DE STERILIZARE, printr-un pachet profesionist de servicii și o gamă completă de echipamente de înaltă calitate, fabricate de cei mai mari producători din domeniu. Specialiștii Rafi Group, sunt instruiți de producători în ACADEMIA GETINGE (Suedia) și ACADEMIA MAQUET (Germania) și sunt permanent disponibili să ofere servicii de consultanță, planificare circuite, configurare, service, instalare, punere în funcțiune și instruirea utilizatorului."

[...]